nunta

Cum sa organizezi o nunta fara stres

Relatiile nu se construiesc intr-o zi: legatura dintr-un cuplu necesita efort si timp. Acelasi lucru este valabil si pentru nunta. Daca vrem o petrecere impecabila, trebuie sa luam procesul cu calm si sa dedicam timpul necesar fiecarui detaliu. Pentru a va bucura de crearea marelui vis, va spunem cum sa organizati o nunta, proiectand pas cu pas ceea ce face totul mai placut.

Cum sa organizezi o nunta fara stres

Nestiind cum sa planificati o nunta este una dintre principalele cauze ale stresului din cuplu. Saloanele, costumele, invitatiile si decorul sunt doar cateva din problemele cu care ne confruntam inainte de a spune da.

Daca vrem sa evitam nelinistea si incertitudinea, trebuie sa incepem sa organizam petrecerea pas cu pas, de la cel mai mare la cel mai mic detaliu.

Primul lucru pe care trebuie sa-l decidem este cand vrem sa ne casatorim si sa mergem de acolo cu un plan bun.

nunta 2018Saloane de nunta

Dupa stabilirea datei, trebuie sa rezervam sala de nunti. Acesta este, nici mai mult si nici mai putin, scenariul in care vom face cel mai important pas in relatia noastra si de aceea trebuie sa alegem cu grija pentru a nu face greseli.

Costume

Un alt punct pe care trebuie sa il luam in considerare in timp sunt costumele, mai ales daca vom purta o rochie sau un costum de facut. Rochia si costumul ar trebui sa reflecte personalitatea noastra. Este vorba de petrecerea pentru nunta noastra si nu conteaza atat de mult care sunt tendintele actuale, ci cum sa ne simtim confortabil.

nunta

Invitatii de nunta

Trimiterea invitatiilor in avans este cruciala pentru oaspetii nostri, pentru a se organiza la timp. Furnizati informatiile necesare: invitatia trebuie sa includa locatia si ora ceremoniei, locul si ora petrecerii, telefonul sau e-mailurile de contact pentru a confirma participarea si lista de cadouri.

 

Leave a Reply