laptopuri 2018

Cele mai bune laptopuri din 2018

Cumpararea unui laptop nu este o sarcina usoara, mai ales daca luam in considerare multiplele optiuni existente pe piata. Deci, care ar trebui sa-l alegeti? Aceasta va depinde in mare masura de utilizarea pe care doriti sa o oferiti si de pretul pe care doriti sa-l platiti pentru el.

Cele mai bune laptopuri din 2018

1. Dell XPS 13 9370 | Pretul pe Amazon: de la 805 $

Dell XPS 13 este un laptop excelent, considerat de multi ca fiind cel mai bun laptop de 13″ pentru Windows. Versiunea 9370, lansata pe piata la inceputul anului 2018, este inca foarte puternica, desi cu diferente semnificative in ceea ce priveste modelul 9360. Vezi si cum alegi alegi cel mai bun laptop.

Primul lucru care atrage atentia este proiectarea. In plus, este mult mai usor si mai subtire decat modelele anterioare.

In ceea ce priveste performanta, nu exista nicio indoiala ca modelul 9370 este un pas inainte, in ciuda faptului ca include acelasi procesor Intel i7-8550U si o viata mai scazuta a bateriei, deoarece vine cu un ventilator dublu care impiedica supraincalzirea notebook-ului.

Versiunea actualizata a XPS 13 are o rezolutie mai mare a ecranului si puteti cumpara chiar modelul cu un monitor de 4K. Dimpotriva, 9370 are o intrare USB in minus, printre alte porturi, si nu prezinta schimbari semnificative in ceea ce priveste tastatura si touchpad-ul.

laptopuri 2018

2. Lenovo Yoga 920 | Pretul pe Amazon: de la 1.699 $

Lenovo a lansat in 2017 unul dintre cele mai complete notebook-uri hibride de pe piata, datorita bateriei excelente, unei carcase rezistente, unui design elegant, unei puteri extraordinare si unui ecran de inalta calitate aproape fara margini si cu stiloul digital de inalta precizie.

Pentru toate acestea, se adauga o functie inovatoare si surprinzatoare: ecranul are o intoarcere de 360 de grade, ceea ce permite utilizatorului sa dea mai multe utilizari laptopului.

Cu toate acestea, nu este cel mai potrivit laptop pentru iubitorii de jocuri video, deoarece nu are o placa grafica foarte puternica si nici luminozitatea ideala a ecranului in aceste scopuri.

Modelul Yoga 920 poate fi achizitionat cu un procesor Intel Core i5-8250U sau un Core i7-8550U. Diferenta de pret este putin peste 100 de euro. Mai multe articole despre internet si tehnologie pe 1forum.ro.

laptopuri 2018

3. HP Envy 13 | Pretul pe Amazon: de la 793 $

Envy 13 de la HP este notebook-ul perfect pentru cei care cauta un dispozitiv usor de transportat, cu un design atractiv si rezistent si cu care sa joace jocuri video din cand in cand.

De fapt, in ciuda faptului ca este putin mai scump decat Lenovo IdeaPad 720S si Acer Switch 3, este mult mai potrivit pentru fanii jocurilor de calculator, deoarece unele modele includ o placa grafica de generatie viitoare, MX150 de la GeForce.

In ceea ce priveste ecranul, suntem in fata unui monitor touch cu rezolutie de 1080p si muchii care pot trece neobservate. Culorile si luminozitatea nu sunt excelente, dar sunt cele mai accesibile modele la acest pret.

laptopuri 2018

4. MacBook Pro 15 | Pretul pe Amazon: de la 2.745 $ 

Apple MacBook Pro este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune laptop-uri de pe piata, mai ales datorita pasului inteligent pe care Cupertino il are de a include procesoare Intel Kaby Lake si noi placi grafice. Acest lucru ofera o performanta excelenta.

Alte caracteristici pe care acest model le are, sunt ecranul Retina 4K si cei 32 GB de memorie RAM. Este surprinzator de luminos si subtire.

In ceea ce priveste designul, Apple continua sa parieze pe bara de atingeri, ceea ce indica faptul ca Apple nu va include un ecran tactil pe MacBook Pro in viitorul apropiat.

Pretul ridicat al produselor Apple ne determina sa ne gandim daca merita sau nu sa facem o astfel de investitie. Desi nu este la indemana majoritatii, pare a fi o optiune buna pentru designerii grafici, editori, programatori si pasionati de jocuri video.

laptopuri 2018

Leave a Reply