parfumuri

Cele mai vandute parfumuri pentru femei

Aromele au puterea de a seduce si de a cuceri. Va spunem care sunt parfumurile feminine care au stabilit tendinta in acest sezon si cum sa-l alegeti pe cel ideal pentru fiecare tip de piele.

Cele mai bune parfumuri pentru femei

Mirosul nostru poate fi la fel de important ca hainele pe care le purtam. Parfumul pe care il alegem reflecta caracterul si personalitatea noastra. Exista mii de parfumuri feminine si cele mai diverse stiluri: senzual, romantic, dinamic, casual, citrice. Exista multe optiuni si fiecare ofera posibilitatea de a excela. Aflati care sunt cele mai bune parfumuri feminine.

Cele mai vandute parfumuri pentru femei

CH Carolina Herrera
Designerul Carolina Herrera nu numai ca iese in evidenta pentru rochiile ei, dar si pentru parfumurile ei. Aceasta versiune este florala si proaspata. Un parfum versatil care se adapteaza la orice situatie. Poate fi folosit pentru a merge la o intalnire de lucru sau la un cocktail cu sampanie. Designul sticlei sale este atractiv si reflecta senzualitatea aromei.

Shakira Rock Parfum
Rock Shakira este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri si a cucerit mii de femei din intreaga lume. In plus, este mai economic decat restul parfumurilor de pe aceasta lista. Este un parfum in ton cu creatorul sau: sexy, distractiv si te invita la dans.

CK One Calvin Klein
Calvin Klein nu putea lipsi de pe lista. CK One este un parfum care reflecta atat individualitatea, cat si libertatea, ca unitate a unui grup divers. In plus, aroma sa propune o senzualitate subtila caracteristica tineretului urban. Dedicat cu o atingere intensa si speciala pentru orice situatie in care doriti sa deveniti protagonistul absolut.

Care sunt cele mai bune marci de parfumuri pentru femei?

Carolina Herrera
Nina Ricci
Givenchy
Bulgari

Leave a Reply