bicicleta electrica

Bicicleta electrica – noua alternativa a transportului digital

Orasele evolueaza si caile de transport sunt transformate si surprind cu cele mai variate optiuni. Fuziunea dintre tehnologia si mobilitatea urbana se reduce in fiecare zi si, in ziua de astazi, in universul mijloacelor de transport actuale, devine o aventura fascinanta pe care nu o puteti pierde.

Cele mai bune dintre noile tendinte ale mobilitatii urbane sunt ca angajamentul producatorilor si antreprenorilor este strans legat de durabilitatea transportului si dorinta de a face orasele un loc bun de trait. In general, in majoritatea cazurilor, propunerile contribuie la reducerea nivelurilor de poluare a mediului si la incercarea de a imbunatati calitatea vietii utilizatorului si comunitatii.

Transport ecologic pentru mobilitatea urbana

Biciclete electrice BH Easymotion Neo Prox

Simplitatea si ingeniozitatea caracterizeaza de aceasta bicicleta, avand un design atent si elegant, ii va incanta chiar si pe cei mai exigenti. Easymotion Neo este echipat cu un motor cu o putere de 350W limitat la 250W, care este situat pe piciorul din spate al cadrului.

Bateria sa marca Samsung de 36 de volti reuseste sa se reincarce pana la 80% in doua ore si 100% in patru si are o raza de 40 de kilometri. Pe de alta parte, atinge o viteza maxima de 40 de kilometri pe ora (20 in modul accelerator si 25 in pedala de asistenta).

Prezinta un afisaj LCD digital iluminat din spate si detasabil, de unde puteti alege nivelul de asistenta, puteti vedea viteza si alte valori ale traseului si puteti cunoaste autonomia bicicletei.

Unul dintre cele mai mari beneficii este economia in timp ce calatorim prin oras, deoarece este un mod de transport care ne permite sa ne misca oriunde vrem, de la zonele pietonale pana la drumurile principale. Utilizarea sa nu se limiteaza la o anumita varsta si permite parcarea oriunde vrem, indiferent de destinatie. Fluiditatea se imbunatateste, necesitatea parcarii devine minima, iar motoarele electrice ne permit sa ajungem mai devreme decat cu o bicicleta traditionala.

Nu numai ca este un mod ieftin de transport in comparatie cu o masina datorata in principal pretului benzinei, ci va permite sa economisiti si costurile asociate ingrijirii auto, cum ar fi intretinerea, inspectia tehnica sau schimbarea unei simple roti.

Comoditate. Acest avantaj consta in faptul ca bicicletele sunt vehicule usor de utilizat. In plus, motoarele electrice disponibile pentru majoritatea modelelor noi permit o mai mare autonomie in ceea ce priveste puterea electrica.

Leave a Reply