Cum sa depozitati pantofii daca aveti putin spatiu

Cum sa depozitati incaltamintea daca aveti putin spatiu

Trucuri pentru a stoca incaltamintea daca nu aveti prea mult spatiu. Am invatat sa organizam pantofii intr-un mod practic, fara a-i distruge.

Papuci, pantofi, cizme, balerini, sandale sau botine: vrem toate modelele si fiecare este esential. Stim cu totii ca incaltamintea este o pasiune inevitabila pentru multi oameni, dar si ca ocupa mult spatiu si ca trebuie sa ne adaptam la tirania spatiului. Pentru a simplifica problema, va oferim cateva idei pentru a stoca incaltamintea acasa.

Cum sa depozitati incaltamintea daca aveti putin spatiu

Exista propuneri foarte practice pentru a maximiza spatiul de stocare al pantofilor. Ele sunt super creative si foarte usor de implementat. Si cel mai important, ele sunt potrivite pentru spatii mari si mici! Intra pe ofertedeconstructii.ro pentru mai multe articole utile.

Daca ne gandim la plasarea incaltamintei intr-un loc deschis, este mai bine sa-i organizam in functie de culoare, astfel incat sa aiba cu aspect estetic.

In cutii: un alt mod de organizare al pantofilor se afla in interiorul acelorasi cutii, mai ales daca nu avem rafturi sau un loc in dulap destinat pentru ei. Aceasta tehnica va ajuta sa pastrati incaltamintea in stare buna.

Pe umerase: daca avem multe bare disponibile, dar nu exista nici un raft sau spatiu liber, aceasta este optiunea ideala. Putem obtine umerase speciale pentru incaltaminte. Puteti utiliza umerase pentru fuste pentru a organiza cizmele si pentru a le pastra forma.

In josul patului: de obicei pierdem spatiu sub pat, cand este un loc perfect pentru a stoca multe lucruri. Exista chiar si organizatori de pantofi proiectati pentru a-i pune sub pat intr-un mod ordonat si ingrijit.

Scari: ca si paturile, scarile pierd o multime de spatiu, astfel, puteti transforma treptele in sertare si puteti stoca toate tipurile de pantofi.

Cand spatiul pe care il avem la dispozitie acasa nu este suficient, idealul este acela de a obtine accesorii care ne ajuta sa organizam incaltamintea intr-un mod mai bun. Acest lucru poate fi de la un mobilier special conceput pentru cizmele dvs. iubite, la un organizator de plastic.

Cum sa depozitati pantofii daca aveti putin spatiu

Leave a Reply