Tarot online: Ce mesaje ne transmit numerele in vis

Visele nu sunt doar evenimente mentale aleatorii care au loc cand dormim. Ele sunt mesaje incredibil de simbolice, inconstiente. Ele va pot identifica problemele din trecut, prezent si viitor, si va pot oferi sfaturi, avertismente si semnificatii secrete. Alaturi de numerologie si vise, interpretarea cartilor de tarot online gratis poate descifra cele mai importante mesaje pe care visele dvs. incearca sa vi le transmita.

Numerologie si vise

Visele, impreuna cu o mare parte a mintii umane, raman un mister pentru majoritatea oamenilor. Chiar si cei mai bine pregatiti neurochirurgi nu pot explica complexitatea lumii viselor si de ce oamenii viseaza.  Numerologia este studiul antic al numerelor ca marcatori esoterici ai progresului spiritual. Utilizati numerologia pentru a va ajuta sa interpretati visurile cu numere care altfel ar putea ramane un mister. Aceasta metoda nu este diferita de efectuarea unei citiri a cartilor de tarot. Cand aveti nevoie de o semnificatie mai clara a viselor, puteti consulta cartile de taror pentru clarificare.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. unu
Cand visati numarul unu, cunoasterea noastra mai profunda exprima concepte despre noi inceputuri. Unu este simbol al inceputurilor proaspete. Numarul unu in vise indica si Sinele. Numarul unu cere sa va conectati cu dvs. De asemenea, in numerologie si vise, numarul unu ne vorbeste despre unitate si unificare.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. doi
Numarul doi in vis indica alegerea si echilibrul. Cel de-al doilea numar din visele noastre ne poate spune sa facem o alegere in legatura cu o decizie pe care am pus-o deoparte. Poate, de asemenea, sa indice necesitatea de a echilibra timpul, bugetele, resursele noastre etc. De asemenea, doi indica relatii si parteneriate, precum si prietenii, relatiile familiale si romantice.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. trei
Trei este un numar extrem de creativ si sacru. Cand numarul trei apare in visele noastre, este indicat sa creati ceva nou. Indiferent ce va sugereaza mintea creativa, incepeti sa produceti ceva nou si magic in viata dvs. Daca ati visat numarul trei, orice veti face in mod creativ se va implini cu succes, deoarece numarul trei va binecuvanteaza productivitatea.

Tarot online gratis: Semnificatia nr.patru
Semnificatia numarului patru semnifica structura, stabilitatea si ordinea. Patru este un numar de baza, care poate indica aspecte ale casei (deoarece exista de obicei patru colturi fundamentale pe care se construieste o casa). Daca doriti sa vindeti sau sa cumparati o locuinta noua, numarul patru in visele dvs. este un semn de bun augur.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. cinci
Numarul cinci in vise este despre miscare, mobilitate si calatorie. Cinci este despre aventura, iar numarul cinci in vis este, de asemenea, un semnal “unda verde”, de asemenea, deoarece energia a cinci este despre protectie – in special in timpul calatoriei. Numarul cinci poate fi, de asemenea, un apel pentru a echilibra ceea ce este dezechilibrat in viata dvs. Cauta armonia in cele cinci elemente (foc, pamant, aer, apa, eter).

Tarot online gratis: Semnificatia nr. sase
Numarul sase este un numar de armonie, dragoste, uniune si multumire. Numarul sase ne cere sa petrecem timpul apreciind frumusetea vietii noastre. Petreceti timp cu cei dragi. Bucurati-va de momentele cu copiii. Numarul sase in vise recomanda o reuniune cu oamenii si locurile pe care le iubim cel mai mult. Sase este un numar senzual si de multe ori ne cere sa intram in legatura cu senzualitatea noastra.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. sapte
Sapte in vise este un apel pentru invatamantul superior. Este un numar magic, mistic si care actioneaza asupra prezentei sale, va asigura succesul in studii superioare. Este un semn de a continua studiul, de a incepe un nou hobby, de a examina vindecarea alternativa, de a investiga practicile esoterice si de a va implica mai mult in invataturile spirituale.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. opt
Semnificatia numarului opt vorbeste despre cicluri de timp si natura infinita a vietii. Cand visati numarul opt, este un mesaj mai profund din sufletul dvs., care spune ca “totul e bine, sunteti intotdeauna protejat si infinit ingrijit de Univers”. Numarul opt in vis poate indica, de asemenea, o intoarcere la radacinile dumneavoastra. Opt de multe ori semnaleaza un fel de energie “tot ce este vechi, devine iarasi nou”.

Tarot online gratis: Semnificatia nr. noua
Numarul noua in vis indica faptul ca sunteti in prapastia unei noi aventuri. Acesta este ultimul numar inainte de a ajunge la sfarsit (numarul 10), asa ca indica sfarsitul unei etape a vietii in timp ce treceti pe calea catre urmatoarea etapa. Interesant este faptul ca, de asemenea, noua vorbeste despre intoarceri fericite. In vise, numarul noua ne cere atentia sa ne intoarcem la sursa noastra – adevaratul nucleu al cine suntem pentru a cunoaste valoarea noastra. In esenta, acest numar ne cere sa facem un bilant a ceea ce ne face dinamici si minunati. Atunci cand facem inventarul frumusetii noastre, este timpul sa apreciem profund cine suntem, sa acorda recunostinta realizarilor noastre.

Leave a Reply