luna de miere cu rulota

Luna de miere in rulota: vacanta cea mai originala

Visezi sa traiesti o luna de miere unica si total personalizata? Avem o propunere pe care o vei iubi: luna de miere intr-o rulota. Ai indrazni?

Calatoria cu rulota este una din acele lucruri pe care trebuie sa le faci cel putin o data in viata si de ce sa nu profiti de luna de miere asteptata pentru a trai aceasta experienta grozava? Te-ar putea interesa si “Cele mai ieftine destinatii turistice din 2018

Luna de miere in rulota: vacanta cea mai originala

Alegerea pentru a va face luna de miere intr-o rulota este un pariu sigur 100%. De ce? In primul rand, pentru ca este o aventura autentica. In al doilea, pentru ca nu trebuie doar sa alegeti una sau doua destinatii, puteti calatori in mai multe, intr-o singura calatorie. Si in al treilea rand, pentru ca, in plus, veti fi cei care vor ghida totul si vor organiza totul in felul lor.

Fara indoiala, calatoria intr-o rulota poate fi o aventura romantica. Dar, pentru ca totul sa mearga perfect, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri:

1. Obtineti o rulota. Nu va panicati! Nu aveti nevoie sa cumparati una, exista servicii de inchiriere.

2. Decideti ruta pe care doriti sa o urmati si, odata aleasa, rezervati camping-urile in avans.

3. Bugetul. Luna de miere intr-o rulota este, de obicei, mai ieftina decat calatoriile obisnuite in luna de miere. Dar, chiar si asa, trebuie sa calculati costul benzinei si stiti cat de departe puteti merge cu acel buget.

4. Efectuati o lista de calatorii. Inainte de plecare, este mai bine sa pregatiti o lista cu tot ce veti avea nevoie in timpul calatoriei, inclusiv asigurarea medicala. Vezi si alte ponturi vacante, oferte, destinatii turistice, si altele, pe ponturivacante.ro.

Destinatii pentru o luna de miere intr-o rulota

Romania. Romania este un loc plin de locuri minunate si, de multe ori, motivati de dorinta de a cunoaste lumea, nu ne bucuram de tot ce avem. Propunerea noastra este sa incepeti calatoria cunoscand locurile istorice din nord si sa ajungeti la sud, bucurandu-va de cateva zile de relaxare pe plaja.

Europa. Va oferim doua optiuni: sa dezvoltati un traseu prin diferite tari din Europa (Franta, Germania, Italia etc.) sau sa alegeti una dintre ele si sa o cunoasteti bine. Oricare dintre cele doua propuneri va fi un succes, si sigur, calatoria prin Europa nu da gres niciodata.

 

Leave a Reply