Vrei sa cumperi un laptop de Black Friday? Iata de ce trebuie sa tii cont

Black Friday, de asemenea, cunoscut sub numele de “Vinerea neagra”, este un eveniment asteptat datorita tuturor avantajelor pe care le aduce. Este ziua achizitiilor, ziua ofertelor si a reducerilor.

Ca si in alte categorii, calculatoarele si, in mod special, laptopurile, au preturi foarte scazute in aceasta zi. Laptopurile sunt unele dintre produsele cele mai dorite pentru aceasta data, astfel, veti gasi oferte foarte bune si foarte variate, atat modele, cat si branduri diferite. Black Friday este ziua care ne va aduce noul laptop la un pret extrem de ieftin in comparatie cu ceea ce suntem obisnuiti.

De ce trebuie sa tineti cont cand cumparati un laptop de Black Friday

black friday

Daca TVA este inclus

In primul rand, analizati cu atentie daca produsul pe care il achizitionati are TVA inclus in pret. In caz contrar, pretul final ar putea fi mult mai mare decat ceea ce vedeti, deci incercati sa evitati surprizele.

Garantie

Este important sa stiti daca produsul are o garantie si pe ce perioada. Este important in cazul in care laptopul pe care l-ati cumparat, se va deteriora in cateva saptamani de la inceperea utilizarii.

Politica de retur

Perioada de returnare este importanta pentru a sti dupa cat timp trebuie sa returnati laptopul in cazul in care nu-l mai doriti. Acordati atentie acestui lucru, deoarece, unele magazine nu va vor permite sa efectuati rambursari si aceasta ar putea fi o problema.

Costuri de transport

Cand calculati pretul final al unui laptop si comparati cu cel al unui alt magazin, luati in considerare costurile de expediere. Este posibil ca in anumite locuri, pretul sa fie scazut, dar costurile de transport il fac mai scump decat in ​​alte locuri.

Feriti-va sa cumparati in afara tarii sau a Europei

Este posibil ca in magazinele straine, preturile sa fie mult mai mici, dar aveti grija, deoarece taxele vamale ar putea fi o miscare proasta, ridicand pretul mai mult decat costul laptopului. Fiti bine informati inainte de a cumpara, in special in magazine pe care nu le cunoasteti.

Leave a Reply