vagin masturbatoare

Vagine masturbatoare pe care le gasiti in orice sex shop

Jucariile sexuale nu mai sunt un tabu. In prezent, exista mai multe locuri de unde le achizitiona si chiar au devenit unele dintre cele mai cautate obiecte din magazinele de tip sex shop online. In prezent, exista o gama larga si inovatoare de jucarii sexuale care se gasesc in toate magazinele erotice, fiecare avand caracteristici diferite, dar avand acelasi scop: de a oferi o mai mare placere. Vorbim de vibratoare,  vagine masturbatoare, bile chinezesti, si lista poate continua.

Nu este masturbarea minunata? Puteti sa o faceti cand va place, cat de mult va place si cat de des vreti – si nu numai ca se simte fantastic, eliberarea endorfinelor este benefica pentru sanatatea mentala si fizica. Exista o varietate de cai spre varful placerii sexuale, iar jucariile pentru adulti pot face calatoria chiar mai usoara, precum si pastrarea lucrurilor interesante. Daca va place stimularea clitorisului va prezentam cele mai bune jucarii sexuale pentru stimularea punctului G, plus jucariile sexuale clasice si vagine masturbatoare pentru penetrarea vaginala.

Vagine masturbatoare pe care le gasiti in orice sex shop

Unul dintre principalele lor beneficii este ca acestea permit intensificarea placerii in timpul actului sexual. In functie de tipul de jucarie folosita, acestea pot contribui la completarea penetrarii, ca in cazul vibratoarelor. Unele jucarii pot ajuta ca un tratament pentru anorgasmie.

Atat barbatii cat si femeile le folosesc pentru a creste senzatia de placere in timpul sexului si pentru a descoperi noi zone erogene. Prin urmare, facem o lista a celor mai bune vagine masturbatoare pe care le utilizeaza majoritatea femeilor.

1. Vibratoare

Vibratoarele sunt favoritele majoritatii femeilor, deoarece acestea sunt concepute pentru a stimula punctul G, clitorisul si vulva. In plus, ele sunt foarte amuzante pentru diferitele lor texturi si dimensiuni.

vagin masturbatoare

2. Dopuri anale

Dopurile anale sunt jucarii sexuale folosite atat de femei cat si de barbati. Acest lucru permite o cantitate corecta de stimulare anala intr-un mod confortabil.

3. Bile vaginale cu vibratii

Bilele cu vibratii: bilele vaginale va ajuta sa stimulati pelvisul la maxim si sa dati mai mult control asupra muschilor vaginali. Sunt printre cele mai bune jucarii sexuale si preferate de femei.

4. Stimulatoare clitoris

Stimulatoarele sunt jucarii erotice concepute pentru a stimula clitorisul printr-o circulatie a aerului. Ele produc un vid si il elibereaza din nou si din nou, obtinand clitorisul erect si stimuland-l fara sa-l atinga. Cu aceasta aspiratie, jucaria reuseste sa pompeze sange, localizand circulatia in clitoris si in imprejurimi, sensibilizand si stimuland zona, producand orgasme intense.

5. Dildo-uri

Cele mai multe dildo-uri vin in forme ale penisului pentru a face senzatia de penetrare mai reala. Ele sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi latex, lemn, silicon, chiar si sticla si metal, cu dimensiunea si grosimea preferintelor dvs.

vagin masturbatoare

6. Pene

Unele femei se bucura de un sex puternic, dar altele prefera o intalnire delicata. Din acest motiv, multi folosesc penele pentru a ghida zone sensibile, cum ar fi clitorisul sau anusul, si pentru a creste placerea.

7. Stimulatoare sex oral

Simulatorul pentru sex oral este un obiect cu un numar de limbi, care dau aceeasi senzatie de sex oral. Aceste vagin masturbatoare pot fi gasite in orice magazin sex shop din tara.

9. Bile chinezesti

Bilele chinezesti sunt preferate de femei, deoarece ele genereaza senzatii intense de placere. Lubrifiaza, sensibilizeaza si exercita mai mult control asupra zonei pelvine. Folosirea bilelor chinezesti ajuta la intarirea podelei pelvine, permitand obtinerea unor orgasme mai bune. Se recomanda combinarea acestora cu exercitii Kegel.

10. Costume roll play si imbracaminte sexy

Costumele sunt fantezia barbatilor, dar si femeile se bucura de ele, de asemenea, pentru ca le permite sa arate sexy si dorite de partenerul lor. Una dintre cele mai clasice modalitati de a creste pasiunea si placerea in timpul sexului. Gasiti o varietate intr-un sex shop online sau offline.

Leave a Reply