cum recunosti un parfum original de o copie

Parfum original sau copie? Cum faci diferenta

Vanzarile pe internet sunt painea si untul din fiecare zi. Nu este o coincidenta faptul ca gasim oferte de parfumuri, bijuterii, portofele, ceasuri si tot felul de accesorii “originale”, care ar fi un cadou perfect. Uneori, pentru a evita oboseala de a cumpara din magazin, accesam aceste “magazine virtuale”. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece in cazul parfumului (care are contact direct cu pielea), puteti obtine un produs fals care va poate irita pielea.

Retineti ca cel mai bun lucru va fi intotdeauna sa verificati chiar dvs. originalitatea produsului. Astazi va aratam cateva trucuri utile pentru a diferentia un parfum original de o imitatie.

1. Ambalaje din plastic

Cutia unui parfum originar este intotdeauna acoperita cu un plastic bine intins, care nu face riduri sau nu are falduri. Un ambalaj al unui parfum contrafacut, are o calitate vizibila proasta.

2. Cutia

Producatorii parfumurilor autentice aleg carton de calitate, prin urmare, ei plaseaza in interiorul cutiei o constructie speciala pentru a se asigura ca sticla nu se misca dintr-un loc in altul. Aceasta structura interna trebuie sa fie facuta din carton de inalta calitate si sa tina flaconul bine. In plus, cartonul ar trebui sa fie alb, nu o nuanta gri.

3. Design

Puteti gasi adesea un parfum foarte asemanator cu originalul in nume si design, dar va exista intotdeauna un detaliu care face diferenta (o virgula, un punct, o litera usor diferita). Acest lucru permite companiilor care copiaza faimoasele parfumuri sa faca copii de siguranta in cazul oricaror solicitari. Prin urmare, studiati cu atentie cutia si sticla. Vezi si alte articole pe simpatika.ro.

4. Culoarea parfumului

Brandurile celebre fabrica adesea parfumul in culori palide, fara multi coloranti. Un ton colorat “chimic” al lichidului indica faptul ca, cel mai probabil, este o imitatie.

5. Capacul flaconului

Parfumul original are o acoperire absolut simetrica daca, desigur, designul sau nu are in vedere contrariul.

6. Sticla

Sticlele de parfum originale sunt bine realizate, sticlele contrafacute prezinta neregularitati, greseli vizibile si grosimi diferite.

Pe scurt, amintiti-va ca un parfum original are fiecare detaliu facut cu calitate, incepand cu ambalajul si terminand cu pulverizatorul. Daca studiati cu atentie parfumul fals, acesta pare intotdeauna mai putin elaborat.

Leave a Reply