telefon

Cum sa dezactivati corectarea automata in dispozitivul Android

Initial, la momentul cumpararii telefonului, pot fi salvate mai multe setari incorporate in telefon, cum ar fi caracteristica de auto-corectie. In majoritatea dispozitivelor Android, aceasta caracteristica ramane activata si daca doriti sa dezactivati functia de auto-corectie, puteti sa o faceti prin modificarea setarilor.

Deci, fiti gata sa invatati – cum sa dezactivati auto-corectia in telefonul / tableta Android. Motivul pentru dezactivarea acestei functii de auto-corectie poate fi ca doriti sa trimiteti un SMS gresit sau sa efectuati testul de ortografie al unei persoane de pe telefon.

Cum sa dezactivati Auto-Corectarea in Android

Acum, iata cativa pasi simpli care va vor duce spre solutionarea acestei probleme. Am facut acesti pasi, inclusiv cu capturile de ecran, de aceea le puteti aplica usor pe dispozitiv.

PASUL 1: Deschideti Setarile Android si atingeti Language & Input (Limba si intrare).

1

PASUL 2: In ecranul urmator, sub tastatura si metode de introducere apasati pe tastatura Android asa cum se arata in imaginea urmatoare.

2

PASUL 3: Acum, in ecranul urmator, va trebui sa apasati pe Auto-Corectie.

3

PASUL 4: In sfarsit, in urmatoarea fereastra pop-up, bifati butonul Oprit si ati terminat!

4

Asta e tot! Acum, caracteristica de auto-corectie este dezactivata si orice bara de punctuatie si spatiu nu va corecta automat cuvintele pana cand nu modificati setarile.

 

Leave a Reply